Μηχανές Παγωτού

Γιατί Gelita;

Η Gelita είναι μια φρέσκια και σύγχρονη πραγματικότητα που έχει σταθερές ρίζες στην ιστορική παράδοση της ομώνυμης μάρκας της δεκαετίας του '60 η οποία, ήδη από τότε, προσφέρει καινοτόμες μηχανές στον κόσμο του παγωτού.

Παράγει και προσφέρει μια ευρεία και ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, σχεδιασμένων στην Ιταλία και συναρμολογημένων στη Σλοβακία, στη Μπρατισλάβα, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία.

Αυτό που μας αναγνωρίζει περισσότερο είναι ο συνδυασμός δύο βασικών χαρακτηριστικών: η σταθερότητα και η αξιοπιστία της τεχνολογίας και η άψογη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Πολυλειτουργικές μηχανές για τεχνίτες ζαχαροπλαστικής και παγωτού, παστεριωτές, καταψύκτες παρτίδας, μηχανές παγωτού, μηχανές παγωτού και μηχανές για κτυπώντας κρέμα. διαισθητικό και απλό στη χρήση, ευέλικτο και προσαρμόσιμο στην εμφάνιση!

Μια καρδιά χάλυβα και μια δροσερή ψυχή: η Gelita δημιουργεί, αναπτύσσει και παράγει αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις για να είναι σε θέση να προσαρμοστεί στις ανάγκες των πελατών της, καθιστώντας την έναν αξιόπιστο και ικανό συνεργάτη, έναν απαραίτητο σύμμαχο στο εργαστήριο κάθε τεχνίτη .
Επιπλέον, η εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής και η ευκολία χρήσης καθιστούν τη Gelita έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παίκτη στην αγορά. Η παρουσία της είναι στην πραγματικότητα ήδη εδραιωθεί στην Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική και συνεχώς αυξάνεται στον υπόλοιπο κόσμο.
Γιατί λοιπόν να περιπλέξει τη ζωή σου; Gelita: έξυπνες μηχανές.